Eva Kalderon AB

Eva Kalderon AB

För ett tag sedan frågade jag er läsare om ni kunde ge mig tips på något företag där jag skulle kunna börja med yoga. Jag var intresserad av att börja på yoga i Örkelljunga, Perstorp eller i Klippan med omnejder eftersom jag bor i dessa trakter. Jag fick då tipset att vända mig till företaget Eva Kalderon och jag ville bara berätta att jag är så glad över det här tipset, för i och med att jag fick veta att det företaget finns, så kunde jag börja med yoga igen efter att ha gjort ett uppehåll i över tio år. 

Senast det begav sig så bodde jag i en annan stad, i en annan del av landet. Därför hade jag ingen kännedom om vart man skulle kunna vända sig för att börja med yoga i Örkelljunga med omnejd. Det är så bra att få utbyta tips och råd med varandra både på min blogg och i många andra bloggar. Sedan är det ju det att det ständigt kommer nya läsare som inte varit involverade i vad som tagits upp i bloggen förut. En del av er vet förstås att jag har börjat med yoga hos Eva Kalderon medan andra inte vet det. Hur som helst ville jag bara säga att det här med yoga är någonting som får mig att må riktigt bra, jag hittar en inre kraft och får ett ökat välbefinnande. Jag vill förstås att ni, mina kära läsare, också ska få må lika bra som jag, det vore så roligt om även ni ville börja på yoga. Är det så att ni söker yoga i Örkelljunga med omnejd tycker jag att ni ska höra av er till Eva Kalderon, där finns det kurser både för nybörjare och för dem som har förkunskaper. 


Kommentarer är stängda.