Aromamassage passar mig

Aromamassage passar mig

God morgon, det är fredag idag och jag sitter och planerar för vad det ska bli till middag ikväll men jag har dålig fantasi så det blir nog tacos som vanligt, det gillar i alla fall barnen. Nu ska jag inte skriva om mat, för jag har tänkt länge att jag skulle skriva ett inlägg om att jag har fått bra hjälp mot värk i muskler och leder genom massage, och jag har under de senaste månaderna gått några gånger till ett företag som erbjuder massage i Visby, och det är ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ som jag har gått till och hos dem kan man få alltifrån klassisk massage till regndroppsmassage eller aromamassage, och det är den här sistnämnda aromamassagen som passar mig särskilt bra. Med mig är det på det viset att det är stress som har satt sig i kroppen och orsakat stelhet och värk, jag har verkligen inget tungt arbete för jag jobbar hemifrån inom data och IT och gör hemsidor bland annat, och det har varit fasligt mycket att göra sedan en kollega har blivit sjukskriven och jag fick ta över hennes kunder, och det gjorde att stressen satte sig i kroppen men efter att ha provat denna massage i Visby i augusti och blivit hjälpt på en gång så har jag fortsatt att komma tillbaka några gånger till och jag känner att det här är precis vad jag behöver. Jag vill att ni också ska få upptäcka hur bra massage kan vara, och befinner ni er i Visby och vill få massage tycker jag att ni ska beställa tid till Rosenmetoden Massage för kropp o själ. Nu är det som sagt fredag och jag och barnen ska åka och hälsa på deras mormor i morgon och det ser vi fram mot, hejdå! 


Kommentarer är stängda.