M Hansson Entreprenad

M Hansson Entreprenad

God förmiddag! Välkomna till ett nytt inlägg och en ny härlig vecka, hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg. Denna fina dag tänkte jag skriva ett inlägg som jag vet att ni gillar och som jag inte har skrivit på ett tag, nämligen ett rekommendationsinlägg. Det kommer handla om företaget M Hansson Entreprenad, företaget jag vände mig till för att få hjälp med stensättning i Borgholm.

Under det senaste året har jag och min sambo gjort om och fixat till en hel del där hemma, vi har gjort förändringar både inomhus och utomhus. Vi har tagit det i mindre etapper eftersom vi har haft massa annat att göra också, därför har det varit lättare att dela upp renoveringen i mindre delar. Det senaste projektet vi höll på med var utomhus, vi ville fixa till entrén till huset. För att förtydliga det grävde vi rabatter där vi planterade blommor, en gång av sten gjordes och vi målade om lite. Majoriteten av det kunde vi göra själva, det blev dock problem när vi skulle ge oss på stengången eftersom ingen av oss visste hur vi skulle göra. Därför letade vi upp ett företag som vi kunde vända oss till för att få hjälp, då hittade vi M Hansson Entreprenad som jobbar med bland annat stensättning i Borgholm. I skrivande stund vet jag att det var ett riktigt bra val, att vi vände oss till dem gjorde att vi fick precis all den hjälpen vi behövde. Dessutom genomfördes arbetet mycket bättre än om vi skulle gjort det själva, därmed är vi väldigt glada över att vi vände oss till dem för hjälp. Med det sagt kan jag inget annat än rekommendera er om det här företaget ifall ni skulle behöva hjälp med stensättning i Borgholm, eller något annat de erbjuder för den delen.


Kommentarer är stängda.