Fotvård i Kungälv

Fotvård i Kungälv

Jag tycker om att dansa, har rest runt en del i landet för att dansa bugg och andra danser och det har gjort att jag fått ont i fötterna. Jag kanske borde ha haft bättre skor, vad vet jag, men i alla fall så insåg jag för ett tag sedan att jag behövde fotvård. Jag var ute efter fotvård i Kungälv eftersom jag bor här och så fick jag veta att det finns ett företag som erbjuder fotvård i Kungälv via hemsbesök och namnet på det här företaget är Tawan Fotvård. Så himla bra att kunna få besök i hemmet, och det här tycker jag är en service som är så bra så därför vill jag berätta om detta på bloggen idag. Jag är en kvinna i mina bästa år, jag vet dock att många som behöver fotvård i Kungälv med omnejd är äldre och för dem kan det många gånger vara svårt att ta sig iväg till fotvården. Även om jag inte själv skulle haft problem med att ta mig hemifrån så vet jag att andra har det och därför är Tawan Fotvård förstås ett extra bra företag inom fotvård i Kungälv att vända sig till för den här gruppen av människor. Jag har nu fått bra hjälp och det är tack vare denna fotvård i Kungälv som jag återigen kan ge mig iväg på olika danser runt om både här i Kungälv med omnejd men även i övriga Sverige. Jag tror inte det var något mer direkt jag hade att säga om denna fotvård i Kungälv med omnejd men titta gärna in På Tawan Fotvårds hemsida om ni vill få veta lite mer. 


Kommentarer är stängda.